Jaqueline Svärd

Expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing.

Slitemarknad & födelsedag.

Kategori: Allmänt


SJUKT AWESOME DAG/KVÄLL PÅ SLITEMARKNAD I ÅR.

var även vid Julia i söndags - igår, eftersom hon fyllde år. 
men orkar inte skriva vad jag gjorde, det blir för mycket så det blir bilder ist .. enjoy ;)

































Dag 6 - Min dag.

Kategori: Allmänt


Jag vaknade 06.45 av mitt alarm, letade efter kläder, åt frukost, gjorde i årdning mig, pratade lite med mamma sen tog jag cykeln och cykla till Alis, där ställde jag cykeln sen gick jag ner till bussstationen, väntade på Elin o Sofia.
Efter 10 minuter kom bussen, vi åkte till skolan dåda. Asså vad vi gjorde i skolan, lyssna mest bara på lärarna, sen slöt vi vid halv 2, då satt jag, sofia och elin ute vid musiken och spela gitarr och sjöng, sen gick vi ut till caffis och snackade ett tag. Sen vid halv 3 gick vi ut till bussen, då pratade vi massa olika dialekter xd .. sen gick vi på bussen, jag, jonathan, sofia och elin satt i ett fyrasäte och typ .. aa .. prata, skratta åt typ allt :) 
kom sen hem vid halv 4, åt blåbärspaj, sett på tv, sen bara suttit vid datan.

awesome men lugn dag (y)

byefornow.


ojojoj.

Kategori: Allmänt


oj, jag har helt glömt bort min blogg, har fan inte orkat skriva något + att jag inte kan typ, kan bara skriva med höger arm eftersom härom dagen när jag hoppade studmatta på kneippbyn så brast mitt ledband i armen ;o .. 

jaha, skolan började igår, inget speciellt, bara det att sommarlovet har vart för kort och jävligt tråkigt :( 
var på fritids igår, träffade massa folk, härligt att det är tillbaka :) 

har varit i fårösund idag eftersom vi på donner är lediga på onsdagar, träffade bara några personer innan nån kärring sa till mig att åka hem -.- .. får åka dit längre fram i år ist :) 

ska snart äta, sen blire lärbro fritids med Mymma (a) 


bye :)




ny bild, eller nej, ny redigerat bild :)

Dag 5 - Vad är kärlek.

Kategori: Allmänt


Asså det finns juh många olika slags kärlek. Det behöver inte vara en annan person, man kan älska ett djur precis lika mycket som en människa. Även sin familj, föräldrar, syskon. Asså kärlek är juh när man har en stark känsla för någon annan. 
För mig, asså när jag är kär så pirrar det i hela kroppen, ibland kommer det ett smile när jag tänker på den andra personen. Vissa blir svettiga eller varma, andra blir nervösa och kallsvettas. En del känner en känsla i hela magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen, medans andra känner allt på en gång.
Är man lyckligt kär är allt helt sjukt underbart men om man är olyckligt kär så är livet helt kaos, allt har gått åt helvete.
Ibland är det svårt att veta om man verkligen är kär. Kanske är man verkligen kär, bara lite intresserad eller kanske mest tänd, haha. Ibland kan man känna sig kär i en person när man redan nästa dag blir sjukt kär i en annan.
Många tror på kärlek vid första ögonkastet. 
Vad som är kärlek eller inte kan bara man själv avgöra. Kärlek är kärlek och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

aa.. asså så tycker typ jag ! :)



Vaken i 27 timmar.

Kategori: Allmänt


Igår gick jag upp halv 12, satte mig vid datan, fixade sen i årdning mig, packade massa grejer och drog sen till bussen. Jag kom till lärbro 15.30, hoppade på cecilias moppe, och sen åkte vi och Sofia mot blå lagunen för att tälta med Linnea. När vi kom dit så satt vi upp tältet, fixade och massa sånt. Sen gick vi ner mot vattnet för att grilla korv med bröd. Sen gick vi upp till tältet, snackade ett tag. Sen tog vi mopparna upp till havet, oooshiet vad stora vågor det var, hela jag blev blöt. Sen drog vi tillbaka till blå lagunen, satte oss nere på stranden igen, tände en eld men vi satt inte där så länge eftersom vi såg något som rörde sig, antingen en hare eller räv, vi hann inte se den. Så vi gick upp till tältet igen. Linnea satt inne på fcb i mobilen, sofia lyssna på musik, jag spela kort och prata med Cecilia. Vid halv 2-2 somna Linnea och Sofia så jag och Cecilia låg och pratade om seriöst allt, inget och lite till, asså från döden till hur världen kom till, dinosaurier, apor, rymden, asså livet ! Vi pratade om det i minst 3 timmar, sen gick vi ut från tältet för att låta dom andra sova. Vi gick runt brottet ett varv, hämtade korvbröd och åt det, jag läste på en skylt, vi gick upp på vägen och långt bort för att palla äpplen, vi gick ett varv till runt brottet, satt och prata på olika ställen, skratta och prata åt/om allt möjligt, kommenterande nån gubbe som inte hade nå liv ? haha .. vid halv 9-halv 10, imorse vaknade Linnea och Sofia, och då drog vi direkt. 
super awesome natt med underbara personer ! :) 

jag och cecilia skulle egentligen vara vakna en natt till, i 48 timmar men jag somna direkt när jag kom hem, haha xd

hare, bye ;*


jag älskar den här flickan, grymt mycket !

jag älskar den här flickan, gymt mycket ! <3 


Dag 4 - Det här åt jag idag.

Kategori: Allmänt


Till frukost åt jag typ 6st korvbröd, sen kassler med potatisgratäng, senare en kebabpizza (inbakad), och så har jag ätit godis och tuggummi :)


Dag 3 - Mina föräldrar.

Kategori: Allmänt


okej, mina förlädrar, vad ska man skriva ? 
Min mamma, Helena Godman fyller 48 i september och min pappa, Rolf Svärd fyller 50 i december. Dom har varken förlovat sig eller gift sig. Hur länge dom var tilsammans har jag ingen aning om men jag vet att dom träffades första gången på nån kurs, efter ca ett år träffades dom igen på en fest på ett skepp, pappa bjöd mamma på en öl sen strulade dom utanför gamla posten senare på kvällen. Två dar efter ringde pappa och ville träffa mamma igen. 
Dom flyttade isär när jag var 5, men då var dom fortfarande kompisar. Men efter några år träffade pappa en ny tjej, Charlotte som han nu har två barn med. Mamma gillade inte Charlotte från första början så sen dess har mamma och pappa bråkat vääääldigt mycket. 
Om jag ska berätta relationen mellan mig och mina föreldrar så måste jag säga att jag har lättare att prata med pappa vet inte varför, så har det alltid vart. För allt han sakt och gjort för mig så är det han som betyder mest för mig. Ingen kan någonsin ersätta honom, för jag älskar honom, så otroligt mycket. Han är som en bästa vän för mig. Han har funnits vid min sida i 16 år nu och även om vi svikit varandra, bråkat med varandra och allt sånt vi ångrar så kommer han alltid finnas i mitt hjärta ! Jag lovar att jag aldrig kommer såra honom. Jag kommer alltid bry mig, älska honom och kämpa för hans skull. 
Mamma, hon är den bästa mamman man kan ha, helt seriöst. Vi har nästan aldrig ställt upp för henne och det är något som jag ångrar. Jag älskar henne precis lika mycket som jag älskar pappa men hon och jag har oftast inte vart så mycket överens, det är mest mamma och johannes som har det lätt att prata med varandra och jag med pappa.
Men iaf, min föräldrar är bäst, älskar dom av hela mitt hjärta ! <3
tack vare dom så är jag den jag är idag :)
..

Dag 2 - Min första kärlek.

Kategori: Allmänt


okej, asså om jag ska va ärlig så kommer jag faktiskt inte ihåg vem det var men det var vell så att när man var liten så var man kär i alla möjliga, men om jag ska gissa så tror jag faktiskt det var adam, asså vi är juh faktiskt inte släkt på riktigt vi säger juh bara så + att det var juh inget seriöst, det ba blev så :) haha ..


2 dagar med BSR !

Kategori: Allmänt


OMG, vilka sjuka dagar jag har vart med om, men har haft sjukt kul.

allt är verkligen allt, har skrivit om allt vi gjort :)

Julia kom hit i måndags typ halv 2, efter att jag duschat, städat rummet osv, vi gjorde i årdning oss, sen tog vi varsien en cykel och cyklade till ÖB, träffade Pontus och Jonathan snabbt, köpte sen ett cykellås xd drog sen direkt ner på stan, kollade runt i olika affärer sen satt vi oss på donken efter att köpt en milkshake? sen såg vi massa folk vi kände igen, typ Thomas, Elias, Tim, Mohammed, Pablo, Pontus, Jonathan och några fler men kommer fan inte ihåg ? vi tänkte först springa iväg men vi satt kvar, vi ropade på mohammed så han kom och satt sig vid oss men han drog snabbt igen, sen smsade Julia pablo att han skulle komma, så han och Tim kom dit och vi pratade ett tag tills vi gick runt på baksidan av något ? sen drog jag och Julia ner till almedalen, hamnen, och cyklade runt, sen cyklade vi hem och gjorde mat, åt, sen drog vi ut igen och träffade först Jack, Johanna och nån random person vid Alis, drog sen till bngeby för att vi skulle träffa Pablo och Tim igen, Jack, Johanna och han den andra följde med dit, vi stod och pratade med dom tills Pablo coh Tim kom, vi drog bakom bingebyaffären och pratade i en halvtimme kanske, sen drog vi hem till mig, vad vi gjorde här har jag fan ingen aning om? men iaf, vi drog sen ner till medeltidsmarknaden, satt oss på en bänk och pratade ett tag, sen ringde Birk till Julia och sa att vi skulle komma till nån ruin nästan vid sjukhuset, när vi kom dit var Birk, Wille, Majid, Caspian, Erik och Zaul där. Caspian, Erik och Zaul drog typ till hemmakväll så då drog vi andra till öster, satt oss på donken coh träffade massa annat folk, Tintin, Elias, Thomas, Jonas, Jonas och nån Joel och aa .. aj kände fan inte alla. Sen sa jag till Julia att jag ville hem, så vi började gå mot bingeby, Birk, Pablo, Tim och Majid hängde med, det började spöregna så vi sprang hemmet, btw måste säga att Tim sparkade på en igelkottsunge så den dog :'( jävla idiot ! .. aja, vi kom utanför min lägenhet men killarna stoppade oss för att gå in så vi hamnade utanför i iaf en timme, Julia skulle prata med birk, Majid och Pablo gick, Tim lyssnade på vad Julia och Birk pratade om och jag gick runt i cirklar och pratade med Elias och Thomas som stog uppe i varsiett fönster. (jag gick seriöst 311 varv och Julia berättade aldrig det hon skulle berätta för Birk) .. senare blev det massa problem, nån blev ledsen och avendsjuk och gick hem, en annan visste inte vad han/hon skulle säga, en annan brydde sig inte, en annan la sig i hela tiden, och jag typ skötte allt ;K mhahah .. men man kan säga att det nästan löste dig, vi drog hem till Majid och skulle se på film men mamma blev sur så jag och Julia var tvugna att dra hem, men när vi kom hem snackade jag med mamma så vi fick gå ut igen, haha,  vi drog iaf hem till han igen och såg på film och aa.. tills 4, sen drog vi faktiskt hem och la oss. 

okej, nästa dag, tisdag, vi vaknade typ 11 kanske? vi satt på mitt rum och drygade tills 1, omg vad trött jag var då, men iaf, vi åt sen frukost och drog sen ner till affären och köpte popcorn och dricka, drog till ruinen som vi var vid dagen innan och snackade, gick till marknaden igen, träffade Mohammed, Tim och Pablo, hängde med dom upp till stan sen gick jag och julia hem, påvägen träffade vi Jesper, men vi hämtade badkläder och drog sen till solbergabadet och badade i en halvtimme för att vakna till, fixade i årdning oss, drog hem, åt mat, jag diskade, ringde till charlotte för att jag var tvungen, aa, sen drog vi ner till donken, cyklade sen hem igen, sen haha sen asså skulle vi cykla ner till där dom brukar spela tornesspel, men dom spelade en teater, skönheten och odjuret, men iaf, när vi var påväg ner dit så cyklade Julia in i en mur typ, omg vad hon flög, men som tur var skadade hon inte sig, men hahah, omg vad kul det såg ut, hahaahhahahaha xd men vi drog iaf ner till den där teatern sen, satt och sen på en bänk och pratade till vi cyklade till max för att gå på toa, ha, vi drog hem, sen ner på donken igen, träffade Johanna och Izabelle, sen drog vi faktiskt hem, eller innan så ramlade faktiskt jag också med cykeln men det var inte lika kul, haha, sen drog vi hem, fast Julia gick ut ett tag igen och pratade med Johanna medans jag fixade mitt rum osv, när hon kom in satt vi vid datan ett tag tills vi somnade. 

och onsdag, idag, Julia drog hem förut men det märkte jag inte eftersom jag sov till halv 3 ;o .. sen dess har jag bara suttit vid datan och kollat på tv. 

nu ska jag ringa Johannes, sen kolla på en film. ( American Pie, The Wedding ) 

byefornow. :)



Dag 1 - Presentera mig själv

Kategori: Allmänt


Mitt fullständiga namn är Jaqueline Helena Svärd, född 3 april 1995 och finns på den finaste ön, gotland ! bor just nu i visby, men är född i lärbro. Min personlighet är för det mesta glad, ibland lite svidig och blyg men det händer ba. Jag är just nu singel men är typ kär ? eller asså .. aa .. Om jag ska berätta hur jag ser ut så : Brunt, halft långt hår, blåa ögon, typ lång och smal. ohhh måste ba säga att jag älskar min vänner, familj och musik, IT'S EVERYTHING ! 

asså det var typ allt ? vet inte vad jag ska skriva menmen..


30 dagars sanning.

Kategori: Allmänt

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 - Mina Föräldrar.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min tro.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Den här veckan.
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Min första kyss.
Dag 17 - Min favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Dett ångrar jag.
Dag 20 - Den hår månaden.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En första.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - MIn favoritplats.
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - Mina ambitioner.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.

Tänkte göra det här testet - "30 dagars sanning"

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek.
Dag 3 - Mina Föräldrar.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min tro.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Den här veckan.
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Min första kyss.
Dag 17 - Min favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Dett ångrar jag.
Dag 20 - Den hår månaden.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En första.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - MIn favoritplats.
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - Mina ambitioner.
Dag 30 - Ett sista ögonblick. 

Kräftskiva.

Kategori: Allmänt


vaknade 12 idag, gick upp satt mig vid datan, åt frukost, fixade sen i årdning mig tills johannes kom hem. cyklade sen till gråbo med johannes och mamma hem till Mona, Jimmie och Robin som jag inte träffat på ett år ? åkte sen till ica maxi för att handla mat osv. sen till systembolaget. sen hem till Mona igen, jag och johannes spelade kort i typ i en timme tills vi gjorde i årdning mat (kräftor och räkort osånt) som vi sen åt ? .. spelade sen kubb, förlorade båda gångerna :( haha..
kom nyss hem efter att cyklat typ låångt ? chattar med julia osåntdära :) 

har ingen aning om vad jag gör imorgon menmen.. får vell la se ^^ 

haj. 




Ny människa.

Kategori: Allmänt


har precis beställt kläder från ellos, ska även ner på staden någon dag och köpa mer kläder. jag vill verkligen ha nytt, nytt, nytt är så trött på allt gammalt. så har bestämmt mig för att jag ska kasta allt jag inte använder och köpa nytt. ska göra samma sak med mitt rum, nya grejer i coola färger (y) + att jag ska bleka mitt hår eller aa sen färga det ljusbrunt :) så med andra ord ska jag bli en ny människa, på utseendet.

btw, bloggen fixas snart. Linnéa ska hjälpa mig när som.

lotsofkisses.




Kort inlägg.

Kategori: Allmänt

har varit ute vid snäck och grillat med mamma och johannes idag.
sitter just nu hemma, lyssnar på musik, fixar bloggen och väntar på att johannes ska komma hem så det händer något, jag har sjuuukt tråkigt. -.-

pusshaj. :)


snäck.