Jaqueline Svärd

Expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing.

shieet.

Kategori: Allmänt


har varit med Julia i 4 dagar.
i måndags åkte jag, johannes och mamma till mumma, åt julmat oså. sen åkte jag, johannes och adam till lärbro, var på fritids, vilket sög. smsade cecilia, träffade henne, vi gick till danine. vi satt och pratade om typ allt möjligt sen kom julia och mymma, cecilia drog sen hem, julia och danine gick in till mattis, jag och mymma stannade kvar i danines rum, vi typ checka facebook och pratade om allt möjligt. sen kom pontus, john och didde in till oss, haha, sen kom danine och julia tillbaka med mattis och johan. vi satt i danines rum i nån timme tills vi gick in till mattis, jag, danine, mattis, john, johan och mymma. det slöt med att mymma och julia gick hem, jag gick och la mej på en soffa i diddes rum. 
i tisdags tog jag 05.45 bussen hem, sov till 11. vid 15 kom julia, vi kolla kläder och satt på donken själva tills vi träffa jack, filip och david, vi typ satt på donken och pratade tills jag drog hem, julia var med dom på puma. sen kom hon tillbaka med pablo, tim, martin och pontus, vi satt nere i vår källare och snacka tills vi drog till max och träffa massa annat folk. sen drog julia hem till martin med han och pontus, jag drog hem och lana med johannes xd.. sen kom julia hit, vi typ lyssna på musik osv. sen gick vi ut igen, träffa martin och pontus. dom drog och vi gick in vid typ 3 ? ..
igår, åkte vi till lärbro, gick hem till julia först, bytte kläder xd .. gick på fritids, vilket sög. vi drog till mattis och pratade med danine. sen drog vi tillbaka till fritids och typ dansa. sen drog jag, julia, boga, patrik och danine hem till danine. satt först och pratade med dom i hennes rum sen gick vi in till diddes rum och snacka med anton och pontus. sen drog danine, patrik och boga iväg och jag och julia satt i danines rum i typ 2 timmar, lyssna på musik, kolla facebook, spela piano osv. vi gick sen hem, såg på film, sen sov vi. 
imorse, vaknade vi vid 16, julia satt vid datan tills min buss gick. åkte med cecilia :) 
nu är jag hemma, lyssna på musik osv....... 

awesome dagar. 
bye. 



ja, gammal bild men fin, eller ? :) 


I'll be here, not gone, forever, holding on.

Kategori: Allmänt


jag tänker skriva av mej, helt och hållet. 
skiter i om ingen läser eller inte, min blogg och jag skriver vad jag vill. 

jag skriver namnen, ingen han, hon. allt ska ut, på riktigt. (okej kanske inte alla)

jag älskar fortfarande jonathan, eller jag vet inte? vill helst inte göra det. hatar att jag gör det. han älskar ju inte mej och jag vet att det aldrig kommer finnas en chans till + att jag vet att det aldrig var på riktigt, det var lögner, kanske inte att han älskade mej men han gillade fler när vi var tillsammans. fan, idiot. jag tänker inte kämpa för honom längre, jag vill inte men jag vill att vi ska vara vänner, det är vi men det syns inte. skit samma. 
jag skiter i kärleken, jag vill inte, jag är rädd. det händer att jag gör fel. mitt fel att det blev som det blev med jonathan .. en annan kille tror att vi "håller på", en annan gillar mig grymt jävla mycket fast jag inte gillar honom alls, men det vet han inte, en försöker, en annan har gett upp. jag vetfaninte? 
jag saknar en kille, han förändrade en del av mitt liv och nu, jag träffar honom aldrig, det går inte pågrund av alla IDIOTER ! .. allt är så jävla orättvist. jag måste träffa honom, skiter i alla andra, jag ska !
first love lasts forever, sant ! sometimes ?

det här är grymt töntigt !
jag orkar inte vara såhär, har ju bestämt att jag ska låta det vara som det är och vänta på att nått händer men vafan det går ju inte, ingenting blir som jag vill att det ska bli då ? jag skiter i allt som hänt och .. ja ..
Det är mycket man är nöjd över, mycket som stör en, mycket man älskar och mycket man hatar. Ingen dag är lik den andra. Den ena kan vara hur jävla kass som helst, man gråter, skriver massa sad-texter och lyssnar på sad-songs medans andra dagen bara flyter på och man är hur glad som helst, alla är positiva emot en och inget är orättvist, dom dagarna är bäst men ibland behöver vi bli helt förstörda och gråta, visst det är jobbigt men det tillhör livet. Det är mycket som händer varje dag som man aldrig trodde skulle hända, sorliga, tråkiga, bra. men vafan, livet är bra, det suger inte. 


James Morrison - I won't let you go .. lyssna ! 


jaaaaaag orkar inte skriva mer. nu, glee. bye.




Det är mycket man är nöjd över, mycket som stör en, mycket man älskar och mycket man hatar. Ingen dag är lik den andra. Den ena kan vara hur jävla kass som helst, man gråter, skriver massa sad-texter och lyssnar på sad-songs medans andra dagen bara flyter på och man är hur glad som helst, alla är positiva emot en och inget är orättvist, dom dagarna är bäst men ibland behöver vi bli helt förstörda och gråta, visst det är jobbigt men det tillhör livet.
Jag har vart med om mycket i mitt liv och jag vet att det är myyyyycket mer som väntar men det som hänt har för det mesta vart helt underbart. Jag älskar mitt liv, mina familj och alla jag känner.

julen är övah.

Kategori: Allmänt


eller iaf julafton. 
vi var hos Alexander och firade med massa. 
jag har fått en skinjacka, en one piece, the sims spel, öronhängen, nagelgrejar, påslakan, en tröja och massa mer. (kommer bilder om jag orkar)

fett taggad till tisdag, Julia ska sova här, AWESOME ! 
fett taggad till nyår, ska vara hos Julia, sen ska vi till bjärs på kvällen ! 

idag har jag ingen aning om vad jag ska göra ? 

bye. 



jo vi är snygga ! ;*



I wish

Kategori: Allmänt


jag har på nått sätt blivit sjukt kär i One Direction ! just so you know. 

sitter och lyssnar på musik, Alexander, Emilo, Therese och Alve är här.
Har städat mitt rum och blablabla. 


jag är sjukt rädd för en sak, vågar inte fråga någon om det är så, men om det är så borde den personen berätta det för mig. det gör hon, det vet jag. 


jag har ingen aning om vad jag ska skriva ?
orkar inte just nu. 

bye. 



från julbordet på FUSK. 


bioooo

Kategori: Allmänt


ska snart ner till borgen för att se på bio med Elin :) 
sen sover hon här. 
imorgon är det sista dagen, vi ska sjunga två låtar två gånger fast till en av låtarna ska jag och Elin dansa, två gånger. det har vi redan gjort en gång men det kommer bli grymmare den här gången. :) 

jag längta till snööööö, längta till julafton, alla julklappar ligger undergranen och gjorde pepparkaksdeg förut, jag längta fortfarande !! 

aj, får vell fixa i årdning mig, vet inte om jag ska gå eller cykla ner ? mhm .. 

bye. 





ny design.

Kategori: Allmänt


ska ba skriva att jag har ny deisgn, linnea ska snart fixa en header till mej med. 


pusshaj.






sjukt nöjd.

Kategori: Allmänt


har fan äntligen städat HELA teddys bur idag (Y) 

2 dagar kvar i skolan sen är det äntligen lov, det blir vell självklart att fira jul, nyår, sen är det ju LAN snart. 


jag funderar på vad jag ska ha på mig till jul ? 
jag vet inte vilket linne ? 
hjälp ?!




komenteraaaa..


sjuuuuk.

Kategori: Allmänt


har halsfluss, typ? 
har bara varit hemma idag, sett på typ spiderman 3, madagaskar 2, glee, bröllopsfixaren, harry potter, pirates of the carribean och den besta serien evah - the walking dead. jag ba älskaaaaar det. 

igår var det julbord på fritids, mys. redan vid 6 ville jag hem, men var tvungen att stanna i 4 timmar till eftersom det inte gick nån buss -.- 

bye for now.





mycket på en gång.

Kategori: Allmänt


ligger i min säng, smsar med folk, lyssnar på musik och har precis lagt upp en bild på bdb. 

i onsdags var det konsert i toftakyrka, jag och Elin sjöng julen är här och sen dansa vi till en gospel låt, sen sjöng vi med kören osv. det gick sjukt bra. (bilder kommer, aningen här eller facebook) 

imorgon ska jag och Elin sluta tidigare eftersom jag lovat Benon och Magnus att baka lussebullar till julbord imorgon på fritids. 

orkar inte skriva mer, ska sova fast än jag inte är trött ;o 

åh måste bara säga att vi har världens finaste svenska lärare, Anders, som bjöd oss på julmust, pepparkakor, mandarien och julgodis tillsammans med ljus och så lyssna vi på sommarpratarna som vissa i klassen spelat in i början av terminen, fyfan vad vi garva. 
jag har seriöst en underbar klass, har lärt känna alla så sjukt snabbt, vi är lite annorlunda men jag älskar oss iaf. 

dagnes låt: E.M.D - Välkommen Hem


pussn



vart är folk när man behöver dom ? finns inte en jävel att lita på längre !
älskar dig bästiis. 


Du tackade dina vänner, men du nämnde aldrig mig.

Kategori: Allmänt


sitter och lyssnar på musik (som vanligt) har absolut inget annat att göra. 
jag trodde jag inte hade nån lust att träffa någon men jag saknar många och jag MÅSTE träffa dom, annars dör jag. 
orkar inte åka till skolan pågrund av bla bla bla, vill heller inte stanna hemma. 

märker att folk bryr sig. tack men borde inte sitta och skriva och sen tycka synd om mig själv. hatar det här. >

var, när, hur gick det fel? 
vad, vem, varför blev det som det blev? 


på onsdag är det konsert, sjukt nervös. 






kul att jag och johannes kastar chipspåsar på varandra.

Kategori: Allmänt


johannes har tagit över mitt rum och teddy ger igen för min skull. 

redan söndag.
skola heeeelaaaa den här vecka -.- .. onsdag, konsert osv. 

dricker julmust och äter pringles. mums. 

orkar inte skriva mer. bye 

dagens låt: Movits!, Timbuktu - Na Na Nah!




nått av det bästa som finns. 


Another day just passes by.

Kategori: Allmänt



grym ikväll igår, blev inte så som jag tänkt mig men det var kul att träffa alla igen. 

åker till pappa ikväll, barnvakt åt småsyskonen. 


bara för att jag har tråkigt osv, lyssnar på musik och jävla Hampus och Christoffer dampar loss på facebook.

hörde att någon frågat Johannes om han läst min blogg, han svara nej och då hade den andra sagt tillbaka ba: "Läs den inte, man blir bara deprimerad av att läsa skiten." man ba jaha okej. det är säkert fler som blir det, sluta läs då, jag skriver vad jag vill på min blogg.. 
det jag har skrivit som tydligen är deprimerat är inte för att jag vill att folk ska bli deprimerade eller tycka synd om mig utan jag behöver skriva av mig ibland, istället för att ha det för mig själv och ba gå runt och tänka på allt. 

nu måste jag göra i årdning mig, packa osv. sen kommer pappsen och hämta mii ! :) 

bye bye. 



jaaa jag bjudaaah (elin mööö) 


vart är snön ?

Kategori: Allmänt


har vart i skolan idag, först svenska sen lunch sen åkte jag hem. 

äter choklad, lyssnar på musik, måste hitta nå riktigt bra tills imorrn. ;) 
har precis städat rummet, ska snart dammsuga resten av lägenheten sen är jag klar inför imorrn. 
ni som inte vet, Cecilia fyller år då och vi ska fira henne här hemma vid mej, läääääääängtaaaaR. 

bara 23 dagar kvar till nyår, jävlar vad det här året har gått snabbt. 
jaja. 

måste dra nu - dammsuga -.- 

dagens låt : Ultra Flirt - Heaven Is A Place On Earth.





I like how it feels.

Kategori: Allmänt

sitter i skolan, på en onsdag (inte bra) haha .. men jag och elin ska träna på en låt vi ska sjunga den 14de i toftakyrka. (kom och kolla, gratis - kl. 19.00)
just nu sitter jag själv i studion och lyssnar på musik, väntar på att elin ska komma tillbaka från matteN.

jaha. igår var jag på fritids, dansade med julia i typ 3 timmar -.- jobbigt med jävliiigt kul. har träningsvärk idag.
ikväll åker jag och elin till fritids, då jävlar blir det mer dans (y)

för er som vill veta.
det går men väldigt långsamt att glömma honom. jag försöker inte utan väntar bara. allt annat är bra.

läääängtar tills på fredag, då ska jag äntligen få träffa ALLA tillsammans, behöver verkligen prata med er, om ni vill lyssna ?

dagens låt : Kelly Clarkson - Mr. Know it all

bye.

på tal om ingenting.

Kategori: Allmänt
























vi bjuder :)



3 olika fast 2 på samma.

Kategori: Allmänt


igår var vi vid Emilo som fyllde 4, mumma var oxå där som idag fyller 79, vi firade båda två med Åke, Adam, Robin, Johannes, mamma, Alexander, Therese, Hasse och Alve, åt mat osv. 
sen åkte jag och johannes till pappa som imorgon fyller 50, fast vi firade honom igår med mat osv. haha 

den här veckan blir det skolan hela veckan, förutom på onsdag, lördag och söndag men xd 
på onsdag ska jag kanske till fårösund (y) 
OCH PÅ FREDAG, fyller Cecilia år, då jävlar, läääääängtar. :) 






Beroende av The Sims 3.

Kategori: Allmänt


inte jag, utan Julia. hon har spelat sims HEEEEEEELAAAA dagen tydligen. ANTECKNA ! 
jag började spela men atopterade en unge sen stängde jag av de, haaaah. 

har fan vart i skolen idag, svenska först då jag gjorde nationellaprov -.- fast det gick snabbt, sen såg vi på nån film. 
lunch sen ut till studion fast det var upptaget där, jag och Elin fick rage på VISSA personer, okej hatar dom just nu :( 
när vi började gick dom ut från studion för att gå till lektionen och vi gick då in i studion, missade hela naturkunskapen och lyssnade på nyancat i en timme (OMG) 
följde med Elin hem, vi åt nått, lyssna på musik osv osv.. 

nu är jag hemma, snackar med Julia som babblar om sitt jävla spel, vet inte om hon pratar med mej eller sej själv ? 

aja. 



saknar sommaren !