Jaqueline Svärd

Expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing.

Dag 5 - Vad är kärlek.

Kategori: Allmänt

Asså det finns så många olika slags kärlek. Det behöver inte bara vara en annan person, man kan älska ett djur precis lika mycket som en människa. Även sin familj, föräldrar, syskon. Asså kärlek är när man har en stark känsla för någon annan. 
För mig, asså när jag är kär så pirrar det i hela kroppen, ibland kommer det ett smile när jag tänker på den andra personen. Vissa blir svettiga eller varma, andra blir nervösa och kallsvettas. En del känner en känsla i hela magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen, medans andra känner allt på en gång.
Är man lyckligt kär är allt helt sjukt underbart men om man är olyckligt kär så är livet helt kaos, allt har gått åt helvete.
Ibland är det svårt att veta om man verkligen är kär. Kanske är man verkligen kär, bara lite intresserad eller kanske mest kåt, haha. Ibland kan man känna sig kär i en person när man redan nästa dag blir sjukt kär i en annan.
Många tror på kärlek vid första ögonkastet. 
Vad som är kärlek eller inte kan bara man själv avgöra. Kärlek är kärlek och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: